top of page

Πορτφόλιο από υλοποιημένα έργα, που αναδεικνύει τις ποικίλες περιπτώσεις όπου μπορεί να εφαρόστεί η τέχνη του video mapping. 

  • Σε εξωτερικό χώρο, συνήθως σε προσόψεις κτιρίων, αλλά και σε πιο ιδιαίτερες τρισδιάστατες αρχιτεκτονικές δομές.

20 years espe

 

Video Mapping περφορμανς αφιερωμένη στα 20 χρόνια του Esperanzah Festival! 8 λεπτά video mapping με εικόνες και οπτικά εφέ εμπνευσμένα από τα γραφιστικά, όπως και από την ιστορία του Φεστιβάλ, προβαλλονται προσαρμοσμενα στην εμβληματική πρόσοψη μηκους 40μ του Abbaye de la Floreffe, το μοναστήρι που φιλοξενει το Esperanzah Festival τα τελευταία χρόνια. Το video mapping ερχεται σε αρμονία με επιλεγμενες μουσικές από καλλιτέχνες που συμμετείχαν στο 4ημερο φεστιβαλ Esperanzah 2022, όπου παρευρέθηκαν 36.000 επισκέπτες.

κλικ για περισσότερες πληροφορίες

chateau mural

 

Ζωντανή απόδοση video mapping στο πλαίσιο του Chateau Sonic Festival, ένα 3ήμερο Φεστιβάλ αφιερωμένο στη τεχνη και τη μουσικη που λαμβανει χωρο καθε καλοκαιρι στο καστρο Château d’Avully στις Γαλλικές Άλπεις. Το video mapping προβάλλεται στη πρόσοψη της εσωτερικης αυλης του καστρου, αλληλεπιδρώντας με τη παλια τοιχογραφια που διακοσμεί το κτίριο.

architectural arch mapping

 

Ζωντανή απόδοση video mapping για τα εγκαινια του Pin Pon στο Saint-Gilles των Βρυξελλων. Μια προβολη πολυχρωμων και ζωηρων γραφικων ανεδειξε το αρχιτεκτονικο μνημειο που ανοιγει τη πυλη του στη πλατεια με τη μεγαλυτερη ανοιχτη αγορα των Βρυξελλων.

  • Σε εξωτερικό χώρο, σκηνογραφία και δημιουργία δισδιάστατων και τρισδιάστατων δομών


Εκτός από τις υπάρχουσες δομές που μπορούν να ζωντανέψουν με την εφαρμογή του video mapping, υπάρχει και η δυνατότητα δημιουργίας και εγκατάστασης επιπλέον δομών. Η αισθητικη, η κλίμακα και η σκηνογραφία των δομών αυτών καθορίζεται από τις αναγκες της κάθε εκδήλωσης και από μια ιστορική και χωροταξικη αναλυση του εκάστοτε χώρου.

bright.jpg

experignon 

 

Ζωντανή απόδοση video mapping, σε μια δημοσια εγκατάσταση μεγάλης κλίμακας στα πλαίσια του 4ημερου φεστιβαλ φωτων Bright Brussels Light Festival, καθως και πλήρη διαχείριση του έργου, συμπεριλαμβανομένου καλλιτεχνικού προγραμματισμού, ενοικίασης υλικού, εγκατάστασης κ.λπ. σε συνεργασία με τη Visit.Brussels και τη πόλη των Βρυξελλών.

κλικ για περισσότερες πληροφορίες

ara kiwi.jpeg

ara kiwi in the woods

Ζωντανή απόδοση video mapping στο φεστιβαλ μουσικης Ara Kiwi που λαμβάνει μέρος σε δάσος της Βαλονίας στο Βελγιο. Το dj booth, κατασκευασμενο απο διαφορετικα ξυλα του δασους,  ζωντανευει με τα προβαλλομενα οπτικα εφε που ρέουν σε αρμονια με τη μουσικη.

  • Σε εξωτερικό χώρο σε ιδιαιτερες υπάρχουσες δομές μεγάλης κλίμακας

ADA00164.JPG

join the circus

 

Ζωντανή περφόρμανς video mapping στη σκηνή του τσίρκου Chapiteau της ομάδας LaBuenaVentura που έλαβε χώρα σε διάφορες τοποθεσίες, όπως στο WanterFeeling, τη δημόσια χριστουγεννιάτικη αγορά στο Κάστρο Sanem στο Λουξεμβούργο, στο Jam 'in Jette και στο Bitume Festival ακόμα και σε ιδιωτικη εκδήλωση γάμου. Το εσωτερικό του Chapiteau λειτουργεί ως σκηνή, φιλοξενώντας ζωντανά θεάματα, ενώ το εξωτερικό του ζωντανεύει με προβολή πολύχρωμων γραφικών προσαρμοσμένων στις ανάγκες κάθε εκδήλωσης.

κλικ για περισσότερες πληροφορίες

IMG_3930.jpg

winterpop

Ζωντανή περφόρμανς video mapping σε μια παλια άμαξα παγωτατζη προσκαλεί το ευρύτερο κοινό της πολης να βιώσει μια εορταστική ατμόσφαιρα, στο popup χριστουγεννιατικο χωριο του Winterpop, στα πλαίσια του Winder Wonders και σε συνεργασία με τη πόλη των Βρυξελλών,

κλικ για περισσότερες πληροφορίες

  • Σε εσωτερικό χώρο, ζωντανή απόδοση video mapping σε αρμονία με ζωντανη μουσικη 

maisha bozar.png

maisha means alive

 

Ζωντανη vj περφορμανς γραφικων εμπνευσμενων απο αφρικανικα μοτιβα, ακολουθούν τη ζωντανη μουσικη περφορμανς της Maisha, στην ιστορικη αίθουσα εκδηλώσεων Henri Le Boeuf του πολιτιστικου κεντρου Bozar των Βρυξελλων, με ζωντανη αναμεταδοση που ανελαβε η LaRegieTV, στα πλαισια του Africa Europe Week που οργανωσε η Διεθνης Συνεργασιας της Ευρωπαικης Ενωσης.

 

 

 

 

κλικ για περισσότερες πληροφορίες

cubalandz 2.jpg

phytocrome

 

Δύο ζωντανές παραστάσεις video mapping, σε μια προσαρμοσμένη σκηνογραφία εμπνευσμένη από την κουβανική βλάστηση και τα γραφικά του Cubalandz Festival, στην ιστορικη αίθουσα εκδηλώσεων Henri Le Boeuf του πολιτιστικου κεντρου Bozar των Βρυξελλων. Οι παραστάσεις video mapping συνόδευσαν το ζωντανό DJ set της Hape, μιας συλλογικότητας DJ  και μουσικών από διάφορες Αφρικανικες χώρες και τη ζωντανή συναυλία της Marlène Dorcéna, τραγουδίστρια από την Αϊτή που ζει στο Βέλγιο.

κλικ για περισσότερες πληροφορίες

  • Σε εσωτερικό χώρο, ζωντανή απόδοση video mapping σε αρμονία με ζωντανα dj sets 

NDA 1.PNG

roll a dice

 

Η πρώτη περφόρμανς video mapping της Μαρίας! Μια ζωντανή περφόρμανς video mapping σε  μεγάλης κλίμακας τρισδιάστατη σκηνογραφία μήκους 8 μέτρων για την ετήσια εκδήλωση των φοιτητών αρχιτεκτονικής του La Cambre ULB. Το NDA (Nuit des Architectes) είναι μια ετήσια εκδήλωση που σκηνοθετεί τις εγκαταστάσεις που φαντάστηκαν και δημιούργησαν οι μαθητές, σύμφωνα με την τοποθεσία και το επιλεγμένο θέμα.

κλικ για περισσότερες πληροφορίες

IMG_0537.jpeg

buren's stripes

 

Ζωντανή παράσταση video mapping σε μεγάλης κλίμακας τρισδιάστατη σκηνογραφία εμπνευσμένη από τα γραμμικά έργα του σύγχρονου Γάλλου καλλιτέχνη Daniel Buren, για την ετήσια εκδήλωση των φοιτητών αρχιτεκτονικής του La Cambre ULB. Το NDA (Nuit des Architectes) είναι μια ετήσια εκδήλωση που σκηνοθετεί τις εγκαταστάσεις που φαντάστηκαν και δημιούργησαν οι μαθητές, σύμφωνα με την τοποθεσία και το επιλεγμένο θέμα.

κλικ για περισσότερες πληροφορίες

  • Μόνιμη ή προσωρινή εγκατασταση video mapping σε εκθεσεις, φεστιβαλ, πολιτιστικα κεντρα και μουσεια 

73541678_2541642902596623_2786185249585889280_o.jpg

aurora borealis

Εγκατάσταση video mapping φέρνει το Βόρειο Σέλας στο πολιτιστικο κεντρο Bozar των Βρυξελλών, στο πλαίσιο του 10ημερου Nordic Festival μια εκδήλωση οργανωμενη απο τη Νορβηγικη Πρεσβεια. Η εμπειρία του Aurora Borealis περνώντας μέσα από τους μεγάλους φεγγίτες της οροφης του εμβληματικού Horta Hall, σχεδιασμένο από τον Βελγο αρχιτεκτονα Victor Horta, αφήνει ένα πανταχού παρόν φυσικό φως να πλημμυρίζει τον χώρο.

κλικ για περισσότερες πληροφορίες

anamorphosis.jpg

anamorphosis

 

Το έργο "Anamorphose" για το LaVallée de l'Image 2019 είναι μια εγκατάσταση 3D video mapping που καλύπτει το μήκος του διαδρόμου στο πολιτιστικό κέντρο LaVallée, δημιουργώντας την αίσθηση μιας πύλης που προσκαλεί το κοινό να περάσει σε μια νέα πραγματικότητα. Κοσμικά γραφικά προβάλλονται στους τοίχους, την οροφή και τα δάπεδα του διαδρόμου. Τρεις αναμορφώσεις κρύβονται στην εγκατάσταση, ενώ ολόκληρη η εγκατάσταση video mapping  λειτουργεί ως αναμόρφωση καθώς ο επισκέπτης περνά από την οπτική πύλη. ​Το LaVallée de l'image είναι ένα οπτικοακουστικό πολυεπιστημονικό φεστιβάλ με video mapping εγκαταστάσεις, παραστάσεις, εργαστήρια και πάρτι που πραγματοποιήθηκαν τον Απρίλιο του 2018 και του 2019 στο LaVallée στις Βρυξέλλες.

κλικ για περισσότερες πληροφορίες

cubalandz expo.jpeg

expo cuba

 

Εγκατάσταση video mapping σε έκθεση αφιερωμένη στην ιδιαίτερη Κουβανεζικη κουλτουρα σχετικα με τις αφισες κινηματογραφικων ταινιων και τη καθημερινη ζωη της Αβανας, στα πλαίσια του Cubalandz Festival στο πολιτιστικο κεντρο των Βρυξελλων Bozar.

folon.jpg

folon's book

 

Εγκατάσταση video mapping στο μουσείο Folon, ένα μουσείο αφιερωμένο στη τεχνη του διάσημου Βέλγου εικονογράφου Jean-Michel Folon. Κινούμενα γραφικά από έργα του Folon που βρεθηκαν το 2019, προβάλλονται για πρώτη φορά μέσω video mapping σε ένα γιγάντιο βιβλιο στην εξοδο του μουσείου, στα πλαίσια του MuseoMix Festival.

  • Ιδιαιτερα προτζεκτ 

body mappjng.jpeg

human mapping

 

Ζωντανή περφόρμανς video mapping πάνω σε κινούμενο ανθρώπινο σώμα σε συνεργασία με το διεθνές μοντέλο Ash Lizzies. Η περφόρμανς αποτελείται από μία μινιμαλιστική σκηνογραφια, ιδιαιτερη ενδυματολογία και τελος μια χορογραφία που ταλαντευεται μεταξυ προβολης και μουσικής.

graffiti.jpeg

don't follow the rabbit

 

Ζωντανή απόδοση video mapping σε μεγάλης κλίμακας τοιχογραφία γκράφιτι του Γάλλου καλλιτέχνη Ni plus ni moins, κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης ηλεκτρονικής μουσικής του Boomshankar στο La Zinzinerie στις Βρυξέλλες.

κλικ για περισσότερες πληροφορίες

  • Ζωντανή απόδοση video mapping σε αρμονία με ζωντανη μουσικη σε συναυλίες 

darrel cole.jpeg

b.o.a.t.s. rap conecrt

Ζωντανή απόδοση video mapping σε τρισδιαστατη σκηνογραφια εμπνευσμενη απο τους στιχους και την ατμόσφαιρα του νέου δίσκου του ραπερ Darel Cole, στη συναυλια του για το δισκο του b.o.a.t.s.

intimate sessions 2.png

full moon intimate sessions

Ζωντανή απόδοση video mapping σε συγχρονισμο με τις ζωντανες συναυλίες του Intimate Session Full moon. Η προβολη ειναι εμπνευσμενη απο τη πανσέληνο της ημέρας εκείνης και ανοίγει τα παράθυρα του Studio City Gate των Βρυξελλων για να απολαύσουν οι θεατές τις συναυλίες κάτω από το φεγγάρι.

bottom of page